Mantar Soslu Fileminyon Tarifi Resimli

Konusu 'Et ve Sebze Yemekleri' forumundadır ve Sitem tarafından 8 Ağustos 2011 başlatılmıştır.

  1. Sitem

    Sitem Üye



    Mantar Soslu Fileminyon Tarifi
    Mantar Soslu Fileminyon nasıl yapılır
    Mantar Soslu Fileminyon yapılışı



    [​IMG]

    Malzemeler

    • 6 adet bonfile
    • 6 dilim tost ekmeği
    • 20 adet mantar
    • 1 yemek kaşığı margarin
    • 1 adet kuru soğan
    • 1 tatlı kaşığı domates salçası
    • 6 yemek kaşığı krema
    • Tuz
    • Karabiber






    Yemeğin Tarifi

    1. Tost ekmeklerini yuvarlak bir kalıpla kesip, fırında iyice kurutun.
    2. Mantarları ince ince doğrayın. Yağı eritin. Ufak doğranmış soğanlar ile mantarı kavurun. Tuzunu, karabiberini ve salçasını atın. Altını kapatın. Kremasını içine atıp, karıştırın.
    3. Yağsız teflonda bonfilelerin iki tarafını da ikişer dakika pişirin. Kenarda bekletin.
    4. Fırın tepsisine ekmekleri sıralayın. Üzerlerine bonfileleri koyun. Mantarlı sosu ilave edin. Fırında 20 dakika pişirin.
    5. İstege göre kaşar peyniri rendeleyebilirsiniz.