ANASAYFA FORUMLAR
Geri git   FORUMDAS > MÜZİK SİNEMA VE KLİPLER > KLİPLER > Yerli Klipler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Hadise - Deli Oglan

Yerli Klipler icinde Hadise - Deli Oglan konusu , Sözleri Sezen Aksu’ya bestesi Hadise ve Yves Gaillard’a ait olan “Deli Oğlan” şarkısı eğlenceli sözleri, akılda kalıcı nakaratı ile daha ilk dinleyişte insanın kanını kaynatıyor. “Stir me up” şarkısı ile ...

Tags: , ,

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Hadise - Deli Oglan
Konudaki Cevap Sayısı
11
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
6029

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-06-2008, 00:44   #1
Super Mod

Cossack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Gücü : 20
REP Puanı : 1886
REP Seviyesi : Cossack has a brilliant futureCossack has a brilliant futureCossack has a brilliant futureCossack has a brilliant futureCossack has a brilliant futureCossack has a brilliant futureCossack has a brilliant futureCossack has a brilliant futureCossack has a brilliant futureCossack has a brilliant futureCossack has a brilliant future

Level: 28 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 279 / 699
** **** **
Güç: 361 / 1359
** **** **
Tecrübe: 96%
** **** **

Hadise - Deli Oglan

Sözleri Sezen Aksu’ya bestesi Hadise ve Yves Gaillard’a ait olan “Deli Oğlan” şarkısı eğlenceli sözleri,
akılda kalıcı nakaratı ile daha ilk dinleyişte insanın kanını kaynatıyor.

“Stir me up” şarkısı ile Avrupa ve Türkiye’de listelere giren ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan
“HADİSE” yakında Türkiye’de yayınlanacak yeni albümün ilk şarkısı “DELİ OĞLAN” ile yaza
damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yeni albümün ilk single DELİ OĞLAN’ın yayınlanmadan olay
yaratan klibi Emir Khalilzade yönetmenliğinde çekildi.

Türkiye’de yakında yayınlanacak olan Hadise’nin albümünde, birçok sürpriz yer alıyor.

Hadise Hakkında:

1985 yılında Belçika’da doğan Hadise’nin ilk single'ı Sweat (Terle-1 Kasım 2004) çıktı ve single'ın hit olmasıyla
müzik kanallarında klipleri sık sık gösterilmeye başlandı. Yurtdışında çıkardığı ikinci single'ı Stir Me Up
(Kışkırt Beni-6 Mayıs 2005) ile tüm Avrupa'da farkedildi ve çıkış parçası "Stir Me Up", pek çok
Summer Hits albümüne girdi. Üçüncü single'ının adı olan Milk Chocolate Girl (Sütlü Çikolata Kız-9 Ekim 2005),
daha sonra Hadise'nin lakabı haline geldi. Dördüncü single'ı Ain't No Love Lost (13 Ocak 2006) albümündeki
Ain't No Love Lost adlı şarkının Burdayım adıyla Türkçe bir versiyonu oluşturuldu. Hadise'nin beşinci single'ı
Bad Boy (Kötü Çocuk - 4 Ağustos 2006), yazın piyasaya sürüldü ve diğer albümler gibi o da dinleyici
kitlesinden olumlu tepkiler aldı. 3 Ekim 2007 tarihinde yeni single çalışması olan "A Good Kiss" adlı single 'ı
piyasaya çıkardı ve şarkının klibini İstanbul'da çekti.

Kendisine örnek olarak Christina Aguilera, Brandy ve Beyoncé'yi gördüğünü belirten Hadise; Prince,
Janet Jackson, Tina Turner, Alicia Keys, Toni Braxton, Jamiroquai ve U2'nun da, yaptığı müziği etkilediğini
söylüyor. Şarkılarında klasik, rock, soul ve diğer dünya müziklerini harmanlamaya çalıştığını belirtiyor.

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız. ]

Cossack --> İmzası

Konu Oylesine tarafından (03-08-2008 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir..
Cossack isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Stumble this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post! Mesajı SpurlayınWong this Post!Live Bookmark this Post!Sakla-Paylaş-Keşfet
Alt 08-06-2008, 01:05   #2
Co Admin

HazaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Gücü : 10
REP Puanı : 1899
REP Seviyesi : HazaN has a brilliant futureHazaN has a brilliant futureHazaN has a brilliant futureHazaN has a brilliant futureHazaN has a brilliant futureHazaN has a brilliant futureHazaN has a brilliant futureHazaN has a brilliant futureHazaN has a brilliant futureHazaN has a brilliant futureHazaN has a brilliant future

Level: 42 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 619 / 1032
** **** **
Güç: 954 / 4036
** **** **
Tecrübe: 31%
** **** **

Güzel bir bayan, güzel bir şarkı, güzel bir klip emeğine sağlık Cossack
bu şarkıda kahvede içilmez ki napsammmm
Dur ben bi kokteyl hazırlıyım gelen bardağını alıp hadisenin yanında dansetsin

afiyet olsun arkadaşlar

HazaN --> İmzası [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız. ][Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız. ]
HazaN isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Stumble this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post! Mesajı SpurlayınWong this Post!Live Bookmark this Post!Sakla-Paylaş-Keşfet
Alt 08-06-2008, 01:12   #3
Co Admin

WisH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Gücü : 10
REP Puanı : 817
REP Seviyesi : WisH is a splendid one to beholdWisH is a splendid one to beholdWisH is a splendid one to beholdWisH is a splendid one to beholdWisH is a splendid one to beholdWisH is a splendid one to beholdWisH is a splendid one to behold

Level: 35 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 170 / 853
** **** **
Güç: 584 / 4922
** **** **
Tecrübe: 13%
** **** **

Güzel,kıpır kıpır bir şarkı. Stir me up bundan daha güzeldi ama. Teşekkürler cossack. Hazancım aldım bardağımı. Yer açın bakayım.Az kurtlarımı dökeyim pist dolmadan.

WisH --> İmzası
Zor olan seni seviyorum demek değil,o sevgiyi yürekte hissedip bütün benliğinle
söylemektir.

Zor olan sevmek değil,sevgine karşılık görmektir.

Zor dediğin şey beraber olmak değil,sevdiğini mutlu etmektir.

En zoru nedir biliyormusun?sevdiğini kaybetmemektir.

Seni sevdim ben zoru seçtim ama en zorunu beceremedim,seni kaybetme korkusunu yenemedim,ben kolay yokluğun değil zor olan sevdanın aşığıyım ben bedenindeki sana değil yüreğindeki sana aşığım...
WisH isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-06-2008, 03:50   #4
Yönetici

Oylesine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Gücü : 17
REP Puanı : 1530
REP Seviyesi : Oylesine has a brilliant futureOylesine has a brilliant futureOylesine has a brilliant futureOylesine has a brilliant futureOylesine has a brilliant futureOylesine has a brilliant futureOylesine has a brilliant futureOylesine has a brilliant futureOylesine has a brilliant futureOylesine has a brilliant futureOylesine has a brilliant future

Level: 34 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 419 / 839
** **** **
Güç: 560 / 2270
** **** **
Tecrübe: 56%
** **** **

Valla bayan güzelde, şarkı için bu saatte güzel diyemiyecegim...

Sözler hep aynı, aynı nakarat.. Söz bulamadı iseler bana gelselerdi ben hemencecik yazardım

Cossack yaw! hala söyle güzel bir damar Videosu bulamadın he.

Hep kendine çalışırsın Abi

Oylesine --> İmzası Dün mazide kaldı, bugün yaşanılası gündür, yarın ise bilinmeyendir...
Oylesine isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-06-2008, 09:22   #5
Bayan Mod

Belinay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Gücü : 9
REP Puanı : 775
REP Seviyesi : Belinay is a splendid one to beholdBelinay is a splendid one to beholdBelinay is a splendid one to beholdBelinay is a splendid one to beholdBelinay is a splendid one to beholdBelinay is a splendid one to beholdBelinay is a splendid one to behold

Level: 33 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 689 / 984
** **** **
Güç: 530 / 1438
** **** **
Tecrübe: 81%
** **** **

aman allahım öylesinem saat 3.50 ve siz hala uyumamışsınız

ben bayan flan göremiyorum acılmıyor sesde yok daha sonra tekrar bakarım sizler güzel diyorsanız mutlaka güzeldir emeğinize sağlık cossack teşekkürler paylaşım için

Belinay --> İmzası
Ya kırmızı gülden ayrı yaşamalı ya da dikenin acılarını hoş görmeli.
Belinay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-06-2008, 13:36   #6
Onursal Üye

DiScOvErEr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Gücü : 5
REP Puanı : 309
REP Seviyesi : DiScOvErEr is a jewel in the roughDiScOvErEr is a jewel in the roughDiScOvErEr is a jewel in the roughDiScOvErEr is a jewel in the rough

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 1062 / 1180
** **** **
Güç: 478 / 1009
** **** **
Tecrübe: 46%
** **** **

teşekkürler cossack süper şarkıymış

DiScOvErEr --> İmzası
DiScOvErEr isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-06-2008, 14:59   #7
Bayan Mod

aynsem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Gücü : 6
REP Puanı : 423
REP Seviyesi : aynsem is just really niceaynsem is just really niceaynsem is just really niceaynsem is just really niceaynsem is just really nice

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 445 / 743
** **** **
Güç: 417 / 1234
** **** **
Tecrübe: 72%
** **** **

geçmi kaldım bir kokteyl bardağıda ben rica etsem
emeğine sağlık COSSACK

aynsem --> İmzası
aynsem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Stumble this Post!